Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

iMerit

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für iMerit | Jobs bei iMerit | Gehälter bei iMerit | Zusatzleistungen bei iMerit
      Vorstellungsgespräche bei iMeritItes Executive – Vorstellungsgespräche bei iMeritVorstellungsgespräche bei iMerit

Glassdoor

Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Vorstellungsgespräch absolviert bei iMerit (Bhubaneshwar)

Vorstellungsgespräch

There are mainly Three Rounds :- 1 - > Written Test ( Mainly English speaking, writing & all) 2 -> Technical/Operational Round (About Role & Uses) 3 -> Technical Interview / HR Interview

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

Tell me about yourself. What is your understanding of Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning (ML)? What do you understand by data annotation? Why do you want to work as a data annotator? Describe a challenging project you have managed. How do you handle repetitive tasks while maintaining accuracy? How do you ensure consistency and accuracy when annotating large datasets? How do you handle ambiguous or unclear data? What is your experience with different data types (text, image, audio, video)? Explain the difference between bounding boxes, polygon, and key-point annotation. How does the quality of OCR (Optical Character Recognition) output impact machine learning model performance? What tools have you used for data annotation?
      Frage beantworten

Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei iMerit (Hubli)

Vorstellungsgespräch

1st round Screening, 2nd round assessment, 3rd round communication check only 3 rounds and after that had interaction with HR these are the rounds took in IMerit Technologies at hubli location This rounds are easy if you prepared and confident and so you can clear interview easily

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

Self introduction, about company about AI
      Frage beantworten

IBM