Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

Parallel Wireless

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Parallel Wireless | Jobs bei Parallel Wireless | Gehälter bei Parallel Wireless | Zusatzleistungen bei Parallel Wireless
      Vorstellungsgespräche bei Parallel WirelessData Engineer – Vorstellungsgespräche bei Parallel WirelessVorstellungsgespräche bei Parallel Wireless

Glassdoor

3.5★Vergütung & Benefits

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Data Engineer

17. Juni 2020
      Bengaluru

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Data Engineer bei Parallel Wireless

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Data Engineer

26. Okt. 2021
      Angebot angenommen
      Neutrale Erfahrung
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Schweres Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 1 Woche. Vorstellungsgespräch absolviert im Juni 2020 bei Parallel Wireless (Bengaluru)

Vorstellungsgespräch

There are 6 rounds. 4 Technical rounds based on programming skills and Ds/Algo mainly. followed by 1 management round and last HR round. 1. Round- Mainly asked programming questions based on strings, stack, queue, BFS and some mathematics question. 2. Round - Mainly asked Data Structures question based on link list, Stack, Queue, Merge/Quick Sort, Pandas, Csv, Numpy, String Merging, and Some standard algos. 3. Round- It is mainly kind of management. not asked much. just discussed previous projects and my area of interest. 4. Round- Mainly based on programming questions and puzzles. Questions on series, write coe for this series, some OS questions, stack, queue, dictionary, tuples, list 5. Round- Management and technical mix. 6. Hr Round- Asked general questions

Fragen im Vorstellungsgespräch [3]

Frage 1

How to create a queue from stacks?

Frage 2

write merge sort algorithm?

Frage 3

How to create dataframe in pandas. how to create csv in python, how to change data format in pythin pandas.
      Schweres Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei Parallel Wireless

Vorstellungsgespräch

It was well planned interview process .4 technical rounds, managerial round followed by HR round Coding test was complex for me n few project related questions, comparision of few tools n technologies

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

Tell me about yourself , networking concepts,data structure n big data related, coding test