Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für NVIDIA | Jobs bei NVIDIA | Gehälter bei NVIDIA | Zusatzleistungen bei NVIDIA
      Vorstellungsgespräche bei NVIDIAASIC Engineer – Vorstellungsgespräche bei NVIDIAVorstellungsgespräche bei NVIDIA

Glassdoor

Kein Angebot
      Kein Angebot
      Schweres Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich auf Empfehlung eines Mitarbeiters beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Aug. 2025 bei NVIDIA (Santa Clara, CA)

Vorstellungsgespräch

First Screening Round * 2 basic RTL Questions, 1 Scripting * Blocking vs non blocking, reg vs wire * Python scripting question: file I/O, basic string parsing * 2nd RTL question: Basic 2 stage adder, design Verilog module given circuit description * Some resume questions Second Screening Round * Advanced scripting question on retiming registers * RTL question on accumulating data per address * Some theoretical FIFO questions (no code) * Packed vs unpacked arrays in depth Panel Round First Round * Basic scripting question on data conversion and string parsing (CSV) * Open-ended question on finding an error in a mux-based programmable delay circuit * Resume questions Second Round * Designing a 10:1 mux using 3 4:1 muxes * 80:20 to 8:2 module, FIFO depth Third Round (Hiring Manager) * Fibonacci Sequence in Python: Iterative and Recursive * Fibonacci Sequence in Verilog: Serial approach, FSM Design * Detailed discussion about team functions, responsibilities, day-to-day job Fourth Round * 4x4 multiplier in Verilog * Optimize to pipeline multiplies * Optimize to use a single MAC unit and serially feed in data * Second largest sum in a Python list Fifth Round * Debugging a Perl script * A lot of questions about intermediate expressions in Verilog and data-loss

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

Frage beantworten
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei NVIDIA

Vorstellungsgespräch

HR contacted me and set up the interview. 60 minutes interview each. The first interview was easier, the second interview was comparatiely harder. Questions covered topics from Computer Architecture, FIFO depth, RTL design, encoders , basic C codes and Systemverilog.

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

Computer Architecture, FIFO depth calculation, how to design Power, Performance, or Area-efficient RTLs, also some questions regarding pipeline hazards.
      Frage beantworten

27. Okt. 2025
      Angebot angenommen
      Durchschnittl. Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei NVIDIA

Vorstellungsgespräch

hr reach out, first interview with 1 h, then 3 interviews back to back, then last round with manager. Very quick response and feedback, good interviewers and good quetions and so on