Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für HARMAN | Jobs bei HARMAN | Gehälter bei HARMAN | Zusatzleistungen bei HARMAN
      Vorstellungsgespräche bei HARMANSoftware Development Engineer – Vorstellungsgespräche bei HARMANVorstellungsgespräche bei HARMAN

Glassdoor

Chennai
      Kein Angebot
      Leichtes Gespräch

Bewerbung

Vorstellungsgespräch absolviert bei HARMAN (Chennai)

Vorstellungsgespräch

Aptitude Advance coding Technical Technical hr Hr the ask about the web development The fundamental of cloud, Fundamental of networking Web development etc you need to know about this all topic well and prepare do the interview calm and respond

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

Based web development and oops ,java ,python
      Frage beantworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Software Development Engineer bei HARMAN

7. Mai 2026
      Angebot abgelehnt
      Leichtes Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei HARMAN

Vorstellungsgespräch

1. Aptitude Round This is the first elimination round. Topics Asked Quantitative aptitude Logical reasoning Verbal ability Puzzles Purpose To test analytical and problem-solving skills. 2. Coding / Technical Test Candidates solve programming problems online. Topics Asked C/C++/Java/Python Data Structures Algorithms DBMS SQL OOPs Example Questions Reverse a string Find largest element SQL queries Linked list operations 3. Technical Interview The interviewer checks technical knowledge and project understanding. Common Questions Tell me about yourself Explain your project Difference between OOP concepts DBMS normalization HTML/CSS/JavaScript questions Coding questions For MERN/Web Students React hooks Node.js Express MongoDB APIs 4. HR Interview Checks communication skills, confidence, and personality. Common Questions Why should we hire you? Strengths and weaknesses Career goals Teamwork experience Relocation questions 5. Managerial Round (Some Companies) Conducted by team leads or managers. Focus Leadership Team collaboration Problem-solving approach Work attitude

3. März 2020
      Pune
      Kein Angebot
      Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 4 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert bei HARMAN (Pune)

Vorstellungsgespräch

There was a machine test for .Net Developer and they didn't provide Visual Studio so we need to compile the code through other sources online and check for our solution.

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1