Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Crimson Interactive | Jobs bei Crimson Interactive | Gehälter bei Crimson Interactive | Zusatzleistungen bei Crimson Interactive
      Vorstellungsgespräche bei Crimson InteractiveEditorial Assistant – Vorstellungsgespräche bei Crimson InteractiveVorstellungsgespräche bei Crimson Interactive

Glassdoor

Gartner
      3.8★Vergütung & Benefits

26. Mai 2026
      Pune

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Editorial Assistant bei Crimson Interactive

31. März 2023
      Angebot angenommen
      Angebot angenommen
      Leichtes Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei Crimson Interactive (Pune)

Vorstellungsgespräch

easy questions. mostly revolve around your assignment, why you made certain edits. few technical questions about differences in american and uk english, your understanding of basic english grammar. also inquire how comfortable you are with different referencing styles. lastly, questions about your previous experiences.

Frage 1

parts of speech in english, explain one of them.
      Schweres Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Feb. 2023 bei Crimson Interactive

Vorstellungsgespräch

The interview process was very easy and smooth. Highmy experienced in customer service. Achieved friendliness to ensure customer satisfaction. Use of numerous skills to train and lead others. Good work ethic.

Frage 1

Grammar and editing, general aptitude

14. Jan. 2021
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Mumbai
      Angebot abgelehnt
      Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im März 2020 bei Crimson Interactive (Mumbai)

Vorstellungsgespräch

It was pretty straightforward. A preliminary HR round followed by an Editing test that tested command over language and grammar. It did take them a while to get back the results of the interview though.

Frage 1

Editing a scientific passage related to a field of science