Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für CodeSignal | Jobs bei CodeSignal | Gehälter bei CodeSignal | Zusatzleistungen bei CodeSignal
      Vorstellungsgespräche bei CodeSignalSoftware Engineer – Vorstellungsgespräche bei CodeSignalVorstellungsgespräche bei CodeSignal

Glassdoor

Neutrale Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei CodeSignal

Vorstellungsgespräch

Got a link to an online assessment within a few days of applying. The coding assessment is on their product and is 90 minutes. I wasn't able to start on the last question. Overall okay experience

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Software Engineer bei CodeSignal

18. März 2026
      Negative Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei CodeSignal

Vorstellungsgespräch

Before even arranging a screening interview, they expect you to complete an assesment within their own product. I was ok with this until discovering that I was expected to provide a picture of my passport as part of the process. In all I wasted an hour on their practice assesment before discovering this and withdrawing from the process.

17. Dez. 2025
      Negative Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Dez. 2025 bei CodeSignal

Vorstellungsgespräch

They sent me automatic email with invite to take CodeSignal Pre-Screen Assessment. It's a proctored assessment. First time I see a company asks you to take the proctored assessment. I didn't even speak to anybody. I would be okay to share my webcam and screen but not my legal documents, sorry. I'm not going to share my photo ID with the company for a pre-screen interview even if your Privacy Policy says you will delete it after 15 days. I declined the invitation and moved on.

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

It said in email "CodeSignal Pre-Screen (Industry Coding Assessment)"
      Frage beantworten

Capgemini