Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für CR England | Jobs bei CR England | Gehälter bei CR England | Zusatzleistungen bei CR England
      Vorstellungsgespräche bei CR EnglandTruck Driver – Vorstellungsgespräche bei CR EnglandVorstellungsgespräche bei CR England

Glassdoor

Angebot abgelehnt
      Negative Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Bewerbung

Vorstellungsgespräch absolviert bei CR England (Valparaiso, IN)

Vorstellungsgespräch

Rude doesn’t really care about people and their needs. Only care about getting you hired and I hear OTR with them is scary. Lack of home time scared me away from completing the orientation with me having a daughter even 2 weeks on and a day off would be ok but they said 2-3 weeks and reviews say sometime up to 5 weeks no home time

Nothing but can I work 4 week no home time

Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 4 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Apr. 2024 bei CR England (Aurora, CO)

Vorstellungsgespräch

Must have a valid CDL, no prior accidents, clean background history, clear 5 panel urine and hair follicle drug test. Complete a driver assessment. Do 100 hours over-the -road with a trainer.

Frage 1

What should you do if your backing in a parking spot and lose sight of your trailer.
      2 Antworten

31. März 2021
      Weatherford, TX
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im März 2021 bei CR England (Weatherford, TX)

Vorstellungsgespräch

Basic questions were about back ground check and weather I could pass a hair follicle drug test (which means four months drug free) Other questions had to do with driving record and if I'd had a dwi or not.

Frage 1

They asked if I wanted solo or team gig.
      1 Antwort

UPS