Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

B. Riley Financial

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für B. Riley Financial | Jobs bei B. Riley Financial | Gehälter bei B. Riley Financial | Zusatzleistungen bei B. Riley Financial
      Vorstellungsgespräche bei B. Riley FinancialEquity Research Associate – Vorstellungsgespräche bei B. Riley FinancialVorstellungsgespräche bei B. Riley Financial

Glassdoor

Arlington, VA
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung

Bewerbung

Ich habe mich auf Empfehlung eines Mitarbeiters beworben. Der Vorgang dauerte 3 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Okt. 2017 bei B. Riley Financial (Arlington, VA)

Vorstellungsgespräch

The interview was largely behavioral, but you definitely need to have at least one stock pitch prepared and be actively following the markets and comment on broad themes to show you're paying attention. It's a lot of standard questions, but odds are you'll be interviewing for a specific coverage group and they'll ask you why you want to join that coverage group. Depending on who you interview with, there will likely be various financial questions to test your preparedness.

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

Walk me through your resume? Can you give me an example of a time you had to think analytically and on your feet? Do you follow the markets? What stocks do you like?
      Frage beantworten