Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für ARS-Rescue Rooter | Jobs bei ARS-Rescue Rooter | Gehälter bei ARS-Rescue Rooter | Zusatzleistungen bei ARS-Rescue Rooter
      Vorstellungsgespräche bei ARS-Rescue RooterSales Representative – Vorstellungsgespräche bei ARS-Rescue RooterVorstellungsgespräche bei ARS-Rescue Rooter

Glassdoor

16. Juni 2016
      Miami, FL
      Angebot angenommen

Bewerbung

Ich habe mich persönlich beworben. Der Vorgang dauerte 5 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im Mai 2013 bei ARS-Rescue Rooter (Miami, FL)

Vorstellungsgespräch

It is pretty simple. I applied for the job posting through craigslist. I received a call from the supervisor, and met her at the nearest Home Depot location. Once we got in, we got to know each other. She test my sales skills, as she made try to sale her a pen. So definitely work on your salesman skill before you go to this interview. Also, giving a good conversation will help you. Tell the interviewer about yourself, who you are, and your goals in life. It helped me out. If you can send a follow-up email

Frage 1

Can you sale me this pen?
      2 Antworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Sales Representative bei ARS-Rescue Rooter

16. März 2026
      Ohio City, OH

Bewerbung

Vorstellungsgespräch absolviert bei ARS-Rescue Rooter (Ohio City, OH)

Vorstellungsgespräch

Pretty basic interview asked all the same stuff nothing out of the ordinary nothing important. I already asked for a second interview. Let everyone know if I get a job.

Frage 1

The normal winner interview questions. How are you as employed? What would you do in the worst?

16. Dez. 2023
      Bridgewater, MA
      Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Feb. 2023 bei ARS-Rescue Rooter (Bridgewater, MA)

Vorstellungsgespräch

Interviewer didn't have much experience with interviewing. Interviewer was covering for interviewer that does hiring interviews but he was filling in for the person that does the interviews, said they were filling in.

Frage 1

Interviewer did not have many questions

16. Nov. 2021

Vorstellungsgespräch absolviert bei ARS-Rescue Rooter

Vorstellungsgespräch

It was an ok experience considering it took 2 weeks to hear back from the first and second interviewers. Which caused me to not continue. I may consider it in the future.

Frage 1

What is your favorite animal?

Saab Group
      3.5★Vergütung & Benefits