Echt niet oké hoe jaar na jaar dezelfde zwaktes worden aangekaart en dezelfde fouten vanuit management blijven gemaakt worden. Een algemeen gevoel van gebrek aan mensgerichtheid, empathie en flexibiliteit naar het personeel toe. Als daar iets over wordt aangekaart, wordt die persoon het leven (of toch zolang je in deze toxische bedrijfsomgeving werkt) zuur gemaakt.
Klachten worden in de doofpot gestopt om naar de buitenwereld en nieuwe medewerkers toe de schone schijn op te houden dat het een super toffe familiegerichte organisatie is. Niets is minder waard. Als je graag in een interimkantoor werkt denk en hoop ik echt dat er betere spelers op de markt zijn dan Talentus.
Schrijnend hoe het volledige consultancyteam 5 maanden later al uit allemaal andere medewerkers bestaat. Verloop ten top. Vrees dat jullie nooit zullen veranderen maar ik hoop dat jullie ergens diep vanbinnen wel beseffen hoe anti-familiegericht jullie zijn.
Het is nooit te laat om beter te willen doen maar er moet ook ergens goede wil zijn van management uit.