Veel vrijheid, maar ook chaos ;) - Account Executive bei Sendcloud: Mitarbeiterbewertung

4.0
3. Apr. 2019
Geschäftsprognose

Pros

Vrijheid, gezelligheid, jeugdigheid, één grote familie, veel feesten of andere vieringen, fijn kantoor op goede locatie

Kontras

Weinig begeleiding en/of functioneringsgesprekken, beslissingen worden regelmatig genomen op basis van gevoelens of aannames. Eigenaren zijn niet echt managers, maar nemen deze rol wel op hen.

avatar
Reaktion von Sendcloud
7y
Hi, Bedankt voor jouw review. Jammer om te lezen dat jouw ervaring met de begeleiding en/of functioneringsgesprekken wordt benoemt als minpunt. Dit is natuurlijk niet wat wij als bedrijf willen uitdragen naar voormalige, toekomstige of huidige medewerkers. We gaan met jouw feedback aan de slag binnen de organisatie. Nogmaals dank voor het delen hiervan. Het helpt ons om van SendCloud een betere werkgever te maken. Mocht je nog extra feedback met ons willen delen, stuur mij dan gerust een bericht via isabeau@sendcloud.com.

Mehr Bewertungen zu Sendcloud entdecken

5.0
15. Mai 2021
Geschäftsprognose

Pros

Great place to work. Fast growth

Kontras

Management can be better organized.

avatar
Reaktion von Sendcloud
4y
Thanks for your review and input! :)
4.0
10. Jan. 2026
Geschäftsprognose

Pros

Flexible work, good pay, good environment

Kontras

Growth path is not always clear as it's a scale up company. Company goals change often

Bewertungen anzeigen nach: Hilfreich|Sterne|Datum|Alle