Pros
Ik zou het niet weten.
Kontras
Ondoorzichtig Addecco-vehikel dat zich als ingenieursbureau afficieert en profileert. Uiteindelijk is het niets meer dan een corporate en centraal geleide detacheringsub met veel op controle en beheersing geënte regels, procedures, processen en systemen. Managementposities worden veelal door ondeskundige en populaire types met een uitzendachtergrond bij Adecco bekleed. De betrokkenheid en vak- & technisch inhoudelijke kennis is dan ook ver te zoeken. Daarnaast viert de uitzendmentaliteit hoogtij: KPI's worden enkel en alleen door uren, marge en omzet bepaald. Dit is een onaantrekkelijke organisatie met weinig - geen aandacht voor in- & externe medewerkers. Er is zodoende veel verloop en de houdbaarheidsdatum van medewerkers is beperkt. Gemaakte afspraken worden daarbij niet nagekomen. De flexibiliteit ten aanzien van reisafstanden, werktijden en hybride werken is eveneens ver te zoeken. Tenslotte zijn de arbeidsvoorwaarden ronduit onaantrekkelijk. Al met al een nogal onaantrekkelijke organisatie met een hoog "popie jopie"-gehalte. Minpunten: onaantrekkelijk salaris, ondoorzichtige en aan willekeur onderhevige bonusstructuur, zeer beperkt aantal vrije dagen, veel inflexibiliteit ten aanzien van reisafstand en werktijden, thuiswerken is zeer beperkt mogelijk en wordt actief ontmoedigd, hoge eigen bijdrage privégebruik leaseauto, geen internetvergoeding, bijdrage inrichten thuiswerkplek is een lachertje, onaantrekkelijke en minimale thuiswerkvergoeding, weinig onderscheidende propositie, lange en amateuristische sollicitatieprocedure, ondeskundig en weinig betrokken management.