Fijne werkgever met mogelijkheden om te groeien - Product Marketeer bei Interconnect Services: Mitarbeiterbewertung

4.0
25. Okt. 2020
Geschäftsprognose

Pros

Zeer fijne werkgever waarbij werknemers de kans krijgen om zelf initiatieven te ontplooien en uit te voeren.

Kontras

Er zijn geen minpunten voor deze werkgever.

Mehr Bewertungen zu Interconnect Services entdecken

5.0
8. März 2017
Mitarbeiter (anonym)
Geschäftsprognose

Pros

They are very nice. They are like family and with small kids I was able to still enjoy stuff with my kids.

There is not a con.

1.0
17. Dez. 2024
Geschäftsprognose

Pros

Leuke collega’s om mee te werken waarvan sommige de kantjes ervan aflopen

Kontras

-mismanagement -onbetrouwbaar -geen hoor-wederhoor -niet innovatief -slecht management -personeel is slechts een nummertje -teveel inmenging van familie die voorrang positie genieten -minimale primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden -veel interne politiek

avatar
Reaktion von Interconnect Services
1y
Bedankt voor het delen van je feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat je de afgelopen tijd negatieve ervaringen hebt gehad en dat je niet tevreden bent over bepaalde aspecten van het werk. Je opmerkingen worden dan ook serieus genomen. We zouden graag met je in gesprek gaan om je zorgen verder te bespreken en te begrijpen hoe we samen tot mogelijke verbeteringen kunnen komen. We waarderen het als je contact opneemt met HR, zodat we een moment kunnen inplannen om de zaken die je hebt aangekaart verder te bespreken.
Bewertungen anzeigen nach: Hilfreich|Sterne|Datum|Alle