Pros
Pluspunt is dat ik heb geleerd nooit meer in zee te gaan met dit soort bedrijven.
Kontras
-Slecht (start)salaris en ondanks beloftes van snelle stijging in salaris tijdens het sollicitatiegesprek blijk dit zo te blijven.
-Interne opleidingen bestaan uit een basis cursus Excel en wat gratis online trainingen op Studytube. Het niveau hiervan is lachwekkend
-Het traineeship is niet meer dan 2 weken, waarin je met een kleine groep wat algemene cursussen doet die nul meerwaarde hebben tenzij je op je 12 bent gestopt met school en nadenken in het algemeen.
-Het werkaanbod komt niet boven MBO-niveau, je word heel Nederland doorgestuurd om de hele dag drie knoppen in te drukken op een toetsenbord, te midden van een stel 50 jare huisvrouwen en schoolverlaters op een operationele afdeling van een verzekeraar of zorgkantoor.
-Persoonlijke ontwikkeling is enkel mogelijk met een studie overeenkomt waarin je een jaar moet blijven of anders de studiekosten moet terugbetalen aan AP Support
-Opleidingen moeten worden gevolgd in je eigen tijd en deze tijd wordt niet vergoed.
-Mensen die intern bij AP Support werken hebben werkelijk geen idee wat ze aan het doen zijn.
-Er zijn geen groeimogelijkheden, er word gesproken van de groei tot senior consultant, echter blijkt deze functie eigenlijk helemaal niet te bestaan bij AP Support. Het bedrijf bestaat uit net afgestudeerden die in een traineeship gepraat zijn en zo snel mogelijk weer weggaan.
-Je bent niet vrij in je opdracht keuze, AP Support is gewoon een uitzendbureau dat zijn uitzendkrachten de titel consultant geeft om mensen te lokken. Echter wordt er niks geconsult.