Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen
  • Für Arbeitgeber

Deine Karriere auf Höhenflug

employer cover photo

Lean In

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Lean In | Jobs bei Lean In | Gehälter bei Lean In | Zusatzleistungen bei Lean In
      Vorstellungsgespräche bei Lean InMarketing – Vorstellungsgespräche bei Lean InVorstellungsgespräche bei Lean In

Glassdoor

Kein Angebot
      Neutrale Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Apr. 2023 bei Lean In (San Diego, CA)

Vorstellungsgespräch

Found position on LinkedIn, applied, included a simple cover letter. A week later, got interview request- booked for following week. Described interview process: - Initial interview w recruiter + marketing lead - Values interview - Presentation project - Interview to present presentation project - Interview w CEO Interviews were friendly, and also seemed distracted. Overall straightforward experience. First interview was set to be 45mins, but ended before that. Felt like they only had a handful of questions, so definitly didn't warrant that wide a window, but maybe we just didn't connect.

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

- Give an example of a time you used inclusive language? - What areas of marketing are you strong in, what less so? - Favorite Lean In program? - Give an example of when your day to day responsibilities changed?
      Frage beantworten

Deloitte