Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

LEE

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für LEE | Jobs bei LEE | Gehälter bei LEE | Zusatzleistungen bei LEE
      Vorstellungsgespräche bei LEEProgram Manager – Vorstellungsgespräche bei LEEVorstellungsgespräche bei LEE

Glassdoor

Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Der Vorgang dauerte 2 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert bei LEE

Vorstellungsgespräch

Not a personal touch. No notifications of hired or not. No relevant information about next steps if you're hired or not. No specific hire dates or contact dates discussed with applicant on the phone.

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

Name a time when you were responsible for initiating camaraderie or team oriented processes
      Frage beantworten

Kein Angebot
      Negative Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 1 Woche. Vorstellungsgespräch absolviert bei LEE

Vorstellungsgespräch

Phone screen with hiring manager. Very nice, and polite. Seemed very interested. Originally scheduled for 30 minutes, but we spoke for over 90 mins. At the end, I was informed that they had an internal candidate for the role but appreciated the conversation. Why waste my time when you had not intention of hiring me? Seems like poorly managed personal time (i.e. why would you spend more time than allocated if you didn't have any intention on hiring), or a lack of logical thinking. Advice to others: ask if there are internal candidates being considered (or in my case already selected) before spending time with these folks. I rearranged my personal calendar and meetings to speak to an organization that has a cool mission. Too bad I had this experience!

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

Can you go through your educational background.
      Frage beantworten

Other