Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Globe Life | Jobs bei Globe Life | Gehälter bei Globe Life | Zusatzleistungen bei Globe Life
      Vorstellungsgespräche bei Globe LifeInsurance Agent – Vorstellungsgespräche bei Globe LifeVorstellungsgespräche bei Globe Life

Glassdoor

Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich über einen Personalvermittler beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Nov. 2025 bei Globe Life (Calgary, AB)

Vorstellungsgespräch

Very robust and vast. They were polite and attentive. I enjoyed listening to the introduction and getting to know the product suite. Very enlightening and best of all its geared towards betterment of people's lives.

Frage 1

What make you think you would be a good fit for this role.
      Frage beantworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Insurance Agent bei Globe Life

1. Jan. 2026
      Angebot angenommen
      Neutrale Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 3 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im Nov. 2025 bei Globe Life

Vorstellungsgespräch

You get contacted for an initial phone screening. Then you get sent a Zoom invite for a group informational session where they play a video further explaining how the agency operates. After a few words from the CEO and key manager, you get put into breakout rooms for a final, personal interview. Overall, I'd rate it as a low difficulty interview.

Frage 1

What is your work background?

16. Sept. 2025
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Tampa, FL
      Angebot abgelehnt
      Neutrale Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich auf anderem Weg beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Sept. 2025 bei Globe Life (Tampa, FL)

Vorstellungsgespräch

Several people were on the so-called “interview,” but it quickly became clear it was more like a recruiting pitch for an MLM-style agency. I wasn’t genuinely interested in their offer or approach, so rather than waste more time listening to their sales tactics, I decided to disconnect from the call.

Frage 1

would you like to be your own boss?

Insurance Australia Group
      3.5★Vergütung & Benefits