Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

E.R. Snell Contractor

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für E.R. Snell Contractor | Jobs bei E.R. Snell Contractor | Gehälter bei E.R. Snell Contractor | Zusatzleistungen bei E.R. Snell Contractor
      Vorstellungsgespräche bei E.R. Snell ContractorAssistant Controller – Vorstellungsgespräche bei E.R. Snell ContractorVorstellungsgespräche bei E.R. Snell Contractor

Glassdoor

Kein Angebot
      Negative Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Feb. 2024 bei E.R. Snell Contractor (Snellville, GA)

Vorstellungsgespräch

I had a professional and engaging two-round interview experience with E.R Snell Contractors, resulting in a verbal job offer from their HR. However, my positive perception was significantly tarnished when they rescinded the offer the same day, citing "internal changes," only to post the same job announcement on LinkedIn immediately after. This lack of transparency and abrupt decision-making process left me disappointed and questioning the integrity of their hiring practices. While I understand internal dynamics can shift, clearer and more considerate communication would have been appreciated to provide closure and maintain respect for candidates.

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

how to account for an invoice that has been received before the related work has been completed.
      1 Antwort