Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

Code Climate

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Code Climate | Jobs bei Code Climate | Gehälter bei Code Climate | Zusatzleistungen bei Code Climate
      Vorstellungsgespräche bei Code ClimateSoftware Engineer – Vorstellungsgespräche bei Code ClimateVorstellungsgespräche bei Code Climate

Glassdoor

Negative Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei Code Climate

Vorstellungsgespräch

HR screen -> HM screen -> project -> ghosted They make you work on a coding exercise for a week that isn’t related to their business and ghost you afterwards

Frage 1

They asked basic tech interview screener questions
      Frage beantworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Software Engineer bei Code Climate

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Software Developer

10. Feb. 2023
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Kein Angebot
      Negative Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Jan. 2023 bei Code Climate

Vorstellungsgespräch

I did a basic phone screening, then they asked me to do a non-trivial take-home assignment and told me that we'd then have a video interview to discuss my project. Almost a month later, I received a generic automated rejection form-letter from "The Talent Team" with no indication that anybody even looked at my project. I gave them some polite feedback afterwards about my experience and have been ignored so far. Being rejected for a job is one thing I can accept: but these circumstances were very unprofessional and disrespectful. I think that as a data-driven company, they might tend to ignore the human side of the equation.

Frage 1

I don't remember them asking anything other than generic questions about your experiences with past companies.

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Software Engineer

23. Jan. 2020
      New York, NY
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich über einen Personalvermittler beworben. Der Vorgang dauerte 4 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Jan. 2020 bei Code Climate (New York, NY)

Vorstellungsgespräch

1 Take-home Exercise Stage (2-3 hrs total) ◦ Take-home Exercise (1-2 hrs) ◦ Take-home Exercise Phone Interview (1 hr) 2 Onsite Interview (5 hrs total) ◦ Pairing Exercise (1 hr ) ◦ Design Interview ◦ Product Interview ◦ Lunch ◦ Executive Interview Everything went very well, it was very well organized and an overall good experience !

Frage 1

Take home assignment: Simple app that

Capgemini
      3.7★Vergütung & Benefits