Arbeitgeberbewertungen für Earls Kitchen + Bar | Glassdoor.ch

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Bewertungen für Earls Kitchen + Bar

Aktualisiert am 15. November 2017
247 Bewertungen

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VollzeitTeilzeit

3.6
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BewertungstrendsBewertungstrends
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Befürworten Geschäftsführer
Earls Kitchen + Bar President Mo Jessa
Mo Jessa
73 Bewertungen

247 Mitarbeiter-Bewertungen

Sortieren: BeliebtheitSterneDatum

  1. „Great restaurant to work for”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Ehem. Mitarbeiter - Floor Manager
    Ehem. Mitarbeiter - Floor Manager
    Empfiehlt
    Positive Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich habe in Teilzeit bei Earls Kitchen + Bar gearbeitet (mehr als ein Jahr)

    Pros

    Excellent values and training.

    Kontras

    Working until 2am everyday is tough

    Rat an das Management

    Keep up the leadership training.


  2. „Server”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter
    Akt. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter
    Empfiehlt
    Positive Prognose
    Keine Meinung zu Geschäftsführer

    Ich arbeite in Teilzeit bei Earls Kitchen + Bar

    Pros

    -Excellent training and development programs
    -Close community with lots of support
    - Flexible schedule and awesome colleges
    - Development of interpersonal skills and communication

    Kontras

    -Fast paced work environment, very demanding
    - Long days on your feet
    - Have to adaptive and attentive to customers needs


  3. „Chef”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Head Chef in Vancouver, BC (Kanada)
    Akt. Mitarbeiter - Head Chef in Vancouver, BC (Kanada)
    Empfiehlt
    Positive Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich arbeite in Vollzeit bei Earls Kitchen + Bar (Über 5 Jahre)

    Pros

    Autonomy. Culture. Great leaders and leadership programs.

    Kontras

    Shortage of applicants to kitchen workforce. Currently going through a crackdown on profits could be a downfall when comparing to others instead of competing with ourselves.

    Rat an das Management

    pay a comparable wage to other trades and professions.


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  5. „unhealthy environment”

    StarStarStarStarStar
    Ehem. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter
    Ehem. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter
    Empfiehlt nicht

    Ich habe in Teilzeit bei Earls Kitchen + Bar gearbeitet

    Pros

    some of the food is pretty decent

    Kontras

    coworkers are terribly rude, so much disrespect there, kitchen is unbelievably messy and looks gross to have food cooked in. staff lounge is disgraceful and smells like mildew.


  6. „Server”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Server in Vancouver, BC (Kanada)
    Akt. Mitarbeiter - Server in Vancouver, BC (Kanada)
    Empfiehlt nicht
    Negative Prognose
    Stimmt gegen Geschäftsführer

    Ich arbeite in Vollzeit bei Earls Kitchen + Bar (mehr als ein Jahr)

    Pros

    Great training program- "it's your business". GM's are trained to defuse all and any conflict and having all requested time off.

    Kontras

    Giving "managerial" titles to young and easily manipulated individuals is the "brand" of Earls. I recently overheard a conversation between our head "manager" discussing why he did not hire a certain individual. He stated that even though her resume was exceptional and she exceeded his expectations, that she was not "brand". Then he continued to comment that she was simply to "big", and "heavy". This comment has been passed around through the restaurant, making all other employees feeling uncomfortable. Earl's claims to be a restaurant of inclusion and portray an inviting atmosphere and environment.

    Rat an das Management

    They really need to spend more time monitoring their employees and the sort of discomfort and mal treatment that goes on in the work place. Very discouraging and disappointing to know this sort of environment still exists in 2017. Shame.


  7. „Great Company, not your average restaurant job”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Ehem. Mitarbeiter - Manager in Denver, CO (Vereinigte Staaten von Amerika)
    Ehem. Mitarbeiter - Manager in Denver, CO (Vereinigte Staaten von Amerika)
    Empfiehlt
    Positive Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich habe in Vollzeit bei Earls Kitchen + Bar gearbeitet (Über 5 Jahre)

    Pros

    They do a great job coaching
    Employees are dedicated
    Management team is awesome and always there to help

    Kontras

    Canadian company in US needs more corporate support from HO in Canada
    USA restaurants and dining crowd differ than habits in Canada and company should adjust operations to help recognize the differences in style.

    Rat an das Management

    Run the 2 countries with different mind sets on the demographics.


  8. „Not good for hostesses”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Ehem. Mitarbeiter - Hostess in Toronto, ON (Kanada)
    Ehem. Mitarbeiter - Hostess in Toronto, ON (Kanada)
    Empfiehlt nicht
    Negative Prognose
    Keine Meinung zu Geschäftsführer

    Ich habe in Teilzeit bei Earls Kitchen + Bar gearbeitet (mehr als ein Jahr)

    Pros

    - friendly staff and managers
    - good training system

    Kontras

    - low wage
    - tip out is minuscule for the amount of work
    - when tip out issue was mentioned by various employees, managers brushed it off
    - too much politics and favouritism
    - employees don’t get praised by good work

    Rat an das Management

    The tip out doesn’t make sense when the servers tip out so much and the sales are so high. It’s not legal for managers to keep their employers tips..


  9. „Good for students, bad for people who need money”

    StarStarStarStarStar
    Ehem. Mitarbeiter - Server
    Ehem. Mitarbeiter - Server

    Ich habe in Teilzeit bei Earls Kitchen + Bar gearbeitet (Über 3 Jahre)

    Pros

    Flexible hours, fun team, great atmosphere

    Kontras

    Not a lot of hours if you get on management bad side, if you don't look or act like they want you won't get the hours


  10. „Professional restaurant to work at.”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Server/Waitress in Edmonton, AB (Kanada)
    Akt. Mitarbeiter - Server/Waitress in Edmonton, AB (Kanada)
    Empfiehlt
    Positive Prognose

    Ich arbeite in Teilzeit bei Earls Kitchen + Bar (mehr als ein Jahr)

    Pros

    Best training program, meet many great people. High turnover allows you to quickly become a salary leader and move up the corporate ladder.

    Kontras

    Dysfunctional management causes a high turnover.

    Rat an das Management

    Be more approachable.


  11. „Server”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Ehem. Mitarbeiter - Server in Richmond, BC (Kanada)
    Ehem. Mitarbeiter - Server in Richmond, BC (Kanada)
    Empfiehlt nicht
    Negative Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich habe in Vollzeit bei Earls Kitchen + Bar gearbeitet (mehr als ein Jahr)

    Pros

    Good team atmosphere
    Job mobility is feasible

    Kontras

    Short shifts offer menial pay

    Rat an das Management

    Hire competent managers.
    Don't play favorites or sleep with every hostess. You are representing the brand.


247 von 250 Bewertungen angezeigt
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